måndag 27 februari 2012

Limerick, fyrstjärnigt hotell och berömda klippor

Vi ska iväg och ÄNTLIGEN upptäckta mer av Irland! Innan vi flyttade hit så pratade vi om att resa runt överallt i hela Irland och Nordirland, för ön är ju så liten. Men har vi rest någonstans utanför Dublin? Nej, det har vi inte. Vi har inte varit längre än dit vi kan ta oss med Dublinbus!

Men nu jävlar. Vi har just bokat ett 4-stjärnigt hotell i Limerick för två nätter, 9-11 mars. Blir att fira lite att vi varit tillsammans i två år. Att vi känner att vi har råd med **** beror på matbutiken SuperValu's GetAwayBreaks - tack vare dem betalar vi nämligen bara €25 per person/per natt på det fina Strand Hotel Limerick. När man kollar in priserna på deras webbplats börjar de på €89...

Att det blev just Limerick beror på att vi fruktansvärt gärna vill se de berömda Cliffs of Moher. Vi har bokat en dagtur dit från Limerick med PaddyWagonTours också. Ja, och så är ju Limerick ett himla kul namn på en stad, så bara det gör ju resan värd.

2 kommentarer:

  1. I know three days does not give a lot of time for exploration but if you're over in the West anyway you should definitely go and see Galway, too. On a sunny day that's the most awesome place in the whole of Ireland, at least in my opinion.

    SvaraRadera
  2. Härligt. 2 år. Jisses va fort det går! Grattis till er!

    SvaraRadera