tisdag 10 april 2012

Lägenhet på G

Fick just ett samtal från ett bostadsbolag i Arboga. Kvinnan som ringde inledde samtalet med att de ju fått ett sånt fint mail av mig. De har en trea som kanske skulle passa oss. Lägenheten är 76kvm och hyran ligger på 5700-nånting. Den ligger högst upp(!) på en gavel, så vi får fönster i flera vädersträck. Den uppfyller kravet på balkong och har dessutom egen tvättmaskin(!). Den är ledig från 1 juli, så det skulle passa bra att vi flyttar in i augusti. Det är drygt 1 km till tågstationen, så det är lagom för oss som ska bli pendlare. Centrum ligger inom den den där kilometern, så det är riktigt bra läge. De håller lägenheten till oss så att vi kan komma och kolla på den när vi är tillbaka i Sverige. Ska försöka få till en visning på Valborgsmässoafton! De har tyvärr inga planritningar, så vi får hoppas att vi inte förgås av nyfikenhet innan det blivit dags att kolla på den.

Så nu kan ni räkna hur många "så" jag fått in hittils i det här inlägget.

Checklista:
* Nära tåget - check!
* Balkong - check!
* Inte på nedre plan - check!
* Hyra på under 7000 - check!

Ja, det var våra krav så full pott där! Tvättmaskinen är ett stort plus som vi inte räknat med, och kan vi klämma in någon slags diskmaskin i köket så vore ju det ganska fantastiskt också.

Om ni undrar varför jag gjorde en sån här (!) efter att jag berättat att lägenheten ligger högst upp så beror det på att ALLA bor högst upp. Aldrig kan någon bo på andra våningen, alltid ska man klättra upp för de förbenade trapporna... Men jag är egentligen glad över att de inte finns hiss, för det blir finfin vardagsmotion att klättra i trapporna!

Ni som ska hjälpa oss att flytta - hoppas ni inte blir avskräckta! Översta våningen betyder nog bara tre eller fyra trappor i det här fallet.

Hoppsan, nu låter det som att jag redan är på väg att flytta in. Typiskt mig.

1 kommentar:

  1. Hoppas det är en lägenhet som ni känner att ni kommer trivas i. För den verka ju så bra! Förutom alla trappor, men man kan ju som sagt se det som ett + oxå.. :p

    Sv: Vad jag vet just nu är jag ledig den 29:e. Vet ingenting just nu med jobb. Thommy jobbar natt då så det kan ju bli em jobb där. Men vi får se. Hade ju varit så kul & få träffa dig igen. :)

    SvaraRadera