lördag 5 maj 2012

Snart är vi på väg

Igår bokade jag tåg från Örebro till Stockholm den 14:e maj. Vi ska sova hos våra vänner Jill och Jocke den sista natten i Sverige. Dels för att vi gärna vill träffa dem eftersom det var 100 år sen, och dels för att de bor i Stockholm och därifrån är det ganska nära till Arlanda. Känns bra att inte behöva oroa sig för förseningar i kollektivtrafiken. Flygbussar från centrala Stockholm går det ganska ofta.

Vi har köpt varsitt par svala långbyxor att ha med på resan. Sebastian har tömt Katrineholms förråd på ProLaktas (tabletter mot laktoskänslighet). Det är inte så mycket kvar att köpa och förbereda nu. Vi fick sista lönen igår, så vi kan nu fördela om pengarna så att det finns lite på alla konton. Vi ska betala reseförsäkringen nästa vecka. Packningslistan skrevs redan i Irland förra veckan.

2 kommentarer:

  1. Finns det någon som är mer organiserad än dig? Möjligen mina vänner på gruppboendet. Men knappt ens det :) En trygghet att resa med dig, det måste det vara!

    SvaraRadera
  2. Mycket fixa & greja vill jag lova. Men nu är det ju så gott som klart allting. Gött!! Och härligt att ni fick lägenheten. Det lät ju hur bra som helst i förra inlägget om den så.

    SvaraRadera