torsdag 9 augusti 2012

Hejdå Koh Pha Ngan

Vi gillar den här utsikten, det gör vi. Men ärligt talat så föredrar vi faktiskt utsikten över en fotbollsplan i södra Sverige. Palmer och turkost vatten i utsikten tyder oftast på att det är över 25 grader varmt året om. En svensk fotbollsplan betyder fyra årstider och hoppet om att det är över 25 grader i alla fall några veckor varje år. Det senare alternativet är mindre svettigt, och handen på hjärtat - vem tycker om att bli svett av att ligga stilla och läsa en bok i skuggan? Varje dag? Året om?

Vi lämnar idag denna ö och beger oss på luftkonditionerad nattbuss till Thailands huvudstad. Vi kommer sakna den goda maten och Sebastian kommer även sakna hängmattorna. (Själv så blir jag tragiskt nog lite smått åksjuk av gungandet.) Mer än så är det inte. Vi längtar nämligen ihjäl oss till den svenska fotbollsplanen just nu, trots att ingen av oss gillar sporten.


3 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Shopping i Bankok gör nog susen, mindre hett i de stora köpcentra, håll i pånkan bara, de stjäl allt , går runt i små gäng och trängs, passar på i trängseln att norpa åt sig.

    SvaraRadera