söndag 27 november 2011

Förra helgen med Sassa och Robin

Förra helgen, då var Sassa och Robin här! Himla skillnad från när min familj var här, skulle man kunna säga. Där mamma gick upp vid 7 och började diska så sov Sassa och Robin. Där mamma gick till affären vid 9 för att handla frukost så var det JAG som gick och handlade. Där mamma till slut lyckats få upp alla ur sängen vid 11 så sov de alla fortfarande och hade inte en taaanke på att frosta av frysen.

Vi hade en riktigt trevlig helg med dem. Visade runt dem i Dublin, tog med dem till Eddy Rocket's och lämnade av dem vid Guinness Storehouse. Vi gick på bio också och såg Tower Heist - askul film! Medan vi väntade på att filmen skulle börja så hamnade vi en Arkadhall och blev barnsligt besatta av att lägga i 20-centare i en maskin full med 20-centare för att få dessa 20-centare att ramla ner i hålet. Beroendeframkallade, jomenvisst!

Vi åt Fish & Chips på ett ställe som nästan enbart servade Fish & Chips, och man skulle ju kunna tro att de gör god Fish & Chips då - men icke! Fisken smakade inte ett dugg och stripsen var sladdriga. Tyvärr.

1 kommentar:

  1. Sicken skillnad på besökare.. ;)
    Men åh va trist. Fish and chips har varit sugen på att testa ngn gång. :)

    SvaraRadera