fredag 9 september 2011

Första dagen på jobbet

Det är lite omständigt och tidskrävande att ta sig till jobbet än så länge. Eftersom vi ännu inte hade hittat vägen till Louisa Bridge i måndags så tog vi tåget dit. Det är bara en station, så det tog bara 2 minuter. Sen satt vi där och väntade i nästan en halvtimme, innan gratis Shuttle Bus gick till HP. Där stod vi utanför och väntade i 10 minuter eftersom det stod i mitt brev att jag inte fick anlända före 8.45. Mycket underligt, för jag skulle vara där 9.15 och Sebastian 9.30, men i hans brev stod det att han inte fick anlända före 8.30... Och i slutändan så blev vi hämtade samtidigt, precis som med resten av gruppen.

På förmiddagens matades vi med information och blev fotograferade för våra passerkort. Sen fick vi gratis lunch och att hämta mat var en utmaning i sig. Matsalen är enorm och det finns 4 olika matdiskar som alla har 3-5 olika rätter att välja mellan. Det finns även en salladsdisk och en disk med bröd, pålägg och olika röror. Vi förstod ingenting när vi kom dit, visste inte alls hur det skulle gå till. Men vi fick mat till slut och kunde sätta oss ner.

På eftermiddagen började vår utbildning. Vi kommer sitta i "klassrum" till och med torsdag, och sen väntar 2 veckors utbildning/träning på våra respektive avdelningar.

Campuset är sjukt stort och där finns lite allt möjligt, bland annat ett postkontor och två banker. Och harar. Vilket fönster man än tittar ut genom så ser man ett gäng harar skutta runt och äta gräs. Jättesöta!

1 kommentar: