tisdag 11 oktober 2011

Oktoberfest


I lördags tog vi bussen in till Dublin för att besöka Oktoberfest. Det var riktigt trevligt! Vi kom dit vid 14-tiden och då var det ännu inte så mycket folk där. Köpte varsin liter med öl och slog oss ner i det stora öltältet. En halvtimme senare var det nästan fullt där inne, så vi kom verkligen i tid!

Jag fick äntligen äta riktig bratwurst igen (med curryketchup) och det var så gott! Sebastian som provade det för första gången blev dock inte så förtjust i denna tyska härlighet, tyvärr. När vi började närma oss slutet på våra första glas fick vi sällskap av två tyskar. En av dem gick introduktionen med oss på jobbet.

Att vi skulle ta med oss ölglasen hem visste vi redan när vi fick dem i handen första gången. Vi betalade faktiskt €5 i depositionsavgift. Glasen rullades in i våra jackor, men den gubben gick inte säkerhetsvakterna på när vi var på väg ut. Var har ni i jackorna, rulla upp jackorna, de där inte era så gå tillbaka med dem.

Vadå tillbaka? Vi provade att gå ut på andra sidan istället och det gick hur bra som helst!


2 kommentarer:

  1. Haha era tjuvisar :D
    Hoppas vi kan komma bort till er sen. Hade varit så kul!
    Jag har försökt skriva kommentarer i omgångar förut, men ett tag gick det inte alls. Så jag tycker inte riktigt om denna sidan. :p

    Svar: Nej den gamle blåa kombin vi hade har Thommys far nu. Den nya är en silver metallic. Det är nog både och, både bra & dåligt att han inte börjat krypa än. Beror på hur man ser det. ;)

    SvaraRadera
  2. Skam den som ger sig!

    SvaraRadera